Waarmee kun je terecht?


In de loop van je leven doe je mooie en pijnlijke ervaringen op. Soms zijn de moeilijke ervaringen te groot om te verwerken, om de pijn, het verdriet, de angst, de verlatenheid of de boosheid toe te laten. Je gaat overleven. Je kunt verkrampen, minder diep ademen of je inhouden, je kunt blokkeren of  bevriezen, je  vervreemd voelen of geïsoleerd  en vast lijken te zitten. Je kunt jaren verder leven, maar minder open, minder spontaan, minder energiek en met minder gevoel. Wat in het begin een goede oplossing was, gaat op termijn tegen je werken.

Ik ondersteun je om in een veilige sfeer te onderzoeken wat jou meer energie, levenslust, vrijheid,verbinding, ruimte, ontspanning etc. kan brengen. De signalen van je lichaam fungeren als wegwijzer.  Signalen als vermoeidheid, stijve of pijnlijke spieren, angsten, te flink zijn, hyperventilatie,verminderde weerstand, negatieve gedachten en oordelen, hartkloppingen, rusteloosheid, vastlopen in je werk, slapeloosheid , hyperventilatie, of somberheid.

Het lichaam heeft een groot zelfherstellend en zelfregulerend vermogen. Dat kun je extra stimuleren door te luisteren met je verstand, je gevoel én je lichaam. Tijdens de sessies gebruik ik diverse technieken die gericht zijn op het lichaam, zoals ademhaling, fysieke sensaties, zenuwstelsel, spierspanning, houding en energie. Daarnaast zijn emoties en het denken belangrijk. Want gedachten of overtuigingen en emoties beïnvloeden elkaar sterk.

Je bent welkom om te ervaren wat ik voor je kan betekenen